Dinitrol 4010

Transparant rustbeskyttelse i højeste kvalitet.

Du har udfordringen, vi har løsningen

DINITROL SPRØJTESKEMAER

Dinitrol har gennem mange år selv udviklet specielle sprøjteskemaer til netop din maskine eller køretøj.

ØKONOMISKE FORDELE

Opnå økonomiske fordele ved, at rustbeskytte dit køretøj med en Dinitrol rustbeskyttelse.

LÆNGERE LEVETID

Med en rustbeskyttelse investerer du både i dit køretøjs værdi og levetid.

SPECIAL PRODUKT

Med Dinitrol 4010 har vi markedets eneste og bedste specialprodukt til alle maskiner.

Økonomiske fordele

Økonomiske fordele og lang levetid med Dinitrol rustbeskyttelse.

NB! Heavy duty Maskiner er ude alle fire årstider og udsættes for meget omskiftelige vejrforhold med korrosion til følge. 

En Dinitrol rustbeskyttelse beskytter hele dit køretøj, dets hulrum og mekaniske dele mod rustangreb og mindsker derved udgifterne til rustreperationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være meget bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust på dit køretøj, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.

Specialprodukt

Dinitrol har specialprodukt til alle slags udfordringer med rust.

Ved at forebygge rustangreb på køretøjer og tilbehør, forlænges materiellets levetid. En investering i en Dinitrol Materiel behandling er derfor en investering for at minimere omkostningerne.

Dinitrol har, som de eneste på markedet, et specielt industri rustbeskyttelsesprodukt til brug på heavy duty maskiner. Det lak-lignende og fleksible produkt tørrer op på overfladen, kan tåle temperaturer på op til 200 grader, er varmeafledende og 100% transparent. Maskinellet er derfor fuldt ud funktionelt efter behandling, ligesom oplysningstavler fortsat er synlige.

Kunder

Betroet og brugt af mange virksomheder

Se hvordan

En Dinitrol rustbeskyttelse beskytter hele dit køretøj, dets hulrum og mekaniske dele mod rustangreb og mindsker derved udgifterne til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele, som ofte kan være meget bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust på dit køretøj, anbefaler vi en Dinitrol rustbeskyttelse til enhver tid.