Bus og lastbil

Hos Dinitrol har vi stort kendskab til alle slags maskiner og deres behov.

Vi behandler alle maskiner

Læs om alle fordele ved at investere i dit køretøjs levetid, sikkerhed og værdi:

Klima

Det danske klima er et af verdens mest rustfremkaldende.

I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og en høj luftfugtighed, som giver en optimal grobund for rust.

Rustbeskyttelse

Busser og lastbiler er en ekstrem stor investering, som gerne skal holde i mange år.

Det er derfor vigtigt, at få en grundig rustbeskyttelse. Lastbiler er sjældent beskyttet fra fabrikkens side af sammenlignet med personbiler.

Lastbiler skal holde i mange år og være driftsikre, da de repræsenterer en høj værdi og investering. Med en levetid på op til tre millioner kilometer udsættes lastbiler og sættevogne løbende for det fugtige danske klima, som kan medføre rustreparationer og påvirke driftsikkerheden samt indtjeningen.

Kunder

Betroet og brugt af mange virksomheder

Vestergaard Company A/S er en af verdens førende leverandører af afisningsudstyr, vandvogne og toiletvogne til flyindustrien. Afisningskøretøjer og andet udstyr udsættes verden over for ekstremt aggressive miljøer, som stiller store krav til korrosionsbeskyttelse.

Hos Dinitrol har vi fundet et produkt og metode, som vi mener er det mest effektive i forhold til de lufthavne hvor der kræves ekstraordinær korrosionsbeskyttelse. Det er vigtigt for os at der behandles med et klart og gennemsigtigt produkt, som tørrer op, så det er muligt at arbejde med køretøjet, samt inspicere metaloverflader og ikke mindst læse stelnummer og labels på køretøjet. Vi har valgt et samarbejde med Dinitrol, Da de har stor erfaring og sikrer en præcis og grundig behandling, siger Henrik Larsen, værkfører hos Vestergaard Company A/S.
Henrik Larsen

Værkfører, Vestergaard Company A/S

 

Nilfisk udvikler multikøretøjer som f.eks. små og store traktorer til feje- og sugeopgaver, gadevask, miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse, græs- og hækkeklipning og snerydning. Disse køretøjer er ude alle fire årstider og udsættes derfor for rustangreb året rundt. ”Med Dinitrol og deres special produkt 4010, har vi fundet en mulighed for at rustbeskytte vores multikøretøjer og de tilhørende redskaber. Vores køretøjer er ude alle fire årstider og dermed udsættes de for meget omskiftelige vejrforhold. Dinitrol’s produkt er gennemsigtigt og slidstærkt så vi kan bevare maskinernes originale udseende, samt højtryksrense uden at rustbeskyttelsen bliver vasket af. Dinitrol 4010 kan tåle varme op til 200°, så vi også kan behandle motorblokken, siger Thomas Bonnichsen, Director of Export Sales hos Nilfisk A/S.

Thomas Bonnichsen

Director of Export Sales, Nilfisk A/S